OM MIG

For flere år siden fik jeg "seneskedehindebetændelse" i mine arme. Jeg fik en blokade af min læge og derefter besked på at sætte mit job som "alternativ kosmetolog" i bero og blive hjemme i tre måneder, hvis jeg ville være sikker på, at det forsvandt igen. Pausen hjalp, men efter et halvt år blussede det op igen. Det var her jeg indså, at det var noget, som jeg skulle leve med. Senere spurgte en ven, om jeg havde prøvet akupunktur? Det måtte jeg prøve. Til min store glæde var smerterne væk efter fem behandlinger. Jeg skulle herefter løbende have behandlinger, når det kom tilbage, men jeg var fri for smerter og kunne arbejde normalt. Jeg blev dybt fascineret af hvad sådan en lille nål kunne gøre og endda på en helt naturlig måde. Efter denne positive oplevelse, besluttede jeg at uddannede mig til "Master akupunktør" hos "John Boel" efterfulgt af 300 timers anatomi og sygdomslære for at blive "RAB" godkendt. 


Jeg er tidligere uddannet "Alternativ cidesco kosmetolog", hvor man lærer at et godt indre helbred afspejler sig i dit ydre. Kosten er meget vigtig. Selvfølgelig arver vi sygdomme fra vores forældre, men dit helbred og hud kan mærkbart påvirkes af stress, rygning, alkohol, hvad du spiser, din søvn, om du motionerer, osv. Sagt med andre ord kommer  skønhed indefra. Ud over min alternative kosmetologuddannelse har jeg taget mange kurser løbende såsom "kranio sekral terapi", "gua sha", "cupping", "reflexology", "indisk hovedbundsmassage",  "japansk lifting", "lymfe drænage" og "ansigtsakupunktur". Alle disse anvendes i mine ansigtsbehandlinger. Personligt er jeg altid nysgerrig på at lære nyt om emner inden for det alternative. Menneskekroppen er fascinerende, og det er utroligt så meget man kan hjælpe med, ved brug af akupunktur og AcuNova. Så hvis du går rundt med smerter eller andre problemer så ring og få en snak. Jeg er her altid for at hjælpe.

Mia

Gratis parkering


Du kan parkere gratis bag ved Midt punktet . Derfra går du gennem passage ved dyreklinik og så ligger Ø-butikken på din venstre hånd. Gå ind i butikken og spørg efter mig.

RAB Godkendt

"Registreret Alternativ Behandler" hos "Dansk Behandlerforbund" hvor du som patient kan få tilskud til behandlinger fra sygeforsikring "Danmark" eller din sundhedsforsikring.